Toho pele

Posted on

Alles see oli, kui ma Kihnu Roosi Elumõnu hinna peale ruigama hakkasin, aga nii kallist raamatut polegi vist varem näinud 🙂 Samas oleks ju hästi tore sellist tellist enda riiulis näha ja paitamas käia… Ja oleks tore ka kunagi endale rahvariided teha. No see on muidugi selline oletuslik arvamus, sest kust see aeg võetakse ja kus neid kandma hakatakse. Ja siis veel, et millised teha. Kas Noarootsi või Iisaku omad. Aga Noarootsi omad näevad selle näite puhul üsna koledad välja ja Iisaku omadel on siuke tobe tanu. Arvestades seda, et esivanemad kunagi Antslas elanud, võiks mõelda ka selle kandi riietele, kuigi mul puudub ettekujutus, millised need olla võiksid. Peaks eelpoolviidatud raamatust järele vaatama 🙂 Juhul muidugi kui peaks kunagi tema näppu jääma. Sest ise seda küll osta ei jõua/ei raatsi.

Üks vastus »

  1. Meil kannavad siin Urvaste omi.

    Vasta
  2. seeliku triibustiku värvid on Urvaste riietel väga ilusad. aga Iisaku omadel on jällegi ilus värviline tikand käistel.

    Vasta
  3. Paistab uhke raamat olevat, aga hind ületab ka minu taluvuse piiri tublisti. Julm ikka.

    Vasta
  4. kuule päris kihvtid on just need noarootsi omad.

    Vasta
  5. See on ka üks korralik ja mahukas raamat, värvipilte ju ka palju – trüki siis sellist 🙂
    Ja ERM näitusemajas on see müügil 800.- eest, eile just Jutupaunikule käisin soetamas..

    Vasta
  6. Hind on tõesti julm, erit see millega apollos müüaks. ERM-is õnneks väheke mõistlikum, aga raamat ise on uhke ja põhjalik

    Vasta

Lisa kommentaar