RSS-voog

Lihapirukaretsept

Posted on

50g pärmi

1 muna

2tl soola ja suhkrut

vett nii palju et 200ml klaas täis oleks

2 kl jahu

200 g margariini

vala vedelik

1kl jahu

teeklaasi sisse panna pärm, suhkur, sool, vedeldada pärm,lisada muna, klaasi lisada vett niipalju et klaas oleks täis

2 kl jahu ja 200g toasooja margariini näppida segi, lisada pärmivedelik ja veel klaas jahu, sõtkuda läbi. võib ka panna külmikusse seisma natukeseks ajaks enne pirukate vormimist.

Täidis: praetud hakkliha pool kg, 1 suur sibul, peoga keedetud riisi; liha hulka võib riivida toorest porgandit, maitsestada, natuke lisada õli või hapukoort. 

Klaasiga vormida pirukad, määrida pealt munaga, küpsetada 180 kraadi juures niikaua kuni pealt pruuniks lähevad.

5 responses »

  1. Pagan! Mul hakkas nüüd suu vett jooksma!

    Vasta
  2. Anukene, ma just mõtlesin, et lihapirukaid ma polegi teinud! Ja sa nigu tellitult siin uhke retseptiga! Kas see on sul pärit ämmalt?

    Vasta
  3. jah, see on ämma retsept.

    Vasta
  4. Baltijaama turult ostan kohe vormid ja hakkan tegema. Kohe kahjuks ei saa :). Õnneks on lõunaaeg vähemalt käes.

    Vasta
  5. mul kah sülg tilgub…

    Vasta

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: