Seda ülimaitsvat hoidist sain jõulude aal Sutlepas tädi juures maitsta ja olgu see retsept siinkohal nii enda kui ka teiste jaoks kirja pandud, head asja tuleb ikka teistega jagada!
2-3 kg suvikõrvitsat e kabatšokki e tsukiinit, heal lapsel mitu nime
4 paprikat
2 tšillikauna, puhastada seemnetest
2 küüslaugupead
1 kl suhkrut
0,5 kg tomatipastat või 4 suuremat tomatit ja pisut vett
1 kl õli
2 spl soola
1 suur sibul
1-2 sl äädikat
Tükeldada köögiviljad, kuumutada potis 20 min ja lõpus lisada äädikas.
väga mõnus retsept tundub. mulle ka sellised väga maitsevad. ja suts ikka on äädikat ka. ma kohe mõtlesin, et kuda päris ilma 🙂 et juba värvi pärast ikka natuke paneks 🙂
Hmm, peaks selle repsepti ka üles tähendama ja alles hoidma seks puhuks, kui ämmal tuleval suvel ka kabatšokke peaks üle olema. Mullu ma ei osand muud nendega teha, kui ahjus röstida. Ma väga fänn ei ole, aga kui kiidad, et saab hea, siis võib proovida. Mis selle hoidisega teha pärast, süüa salatina või eraldi roana?
päris eraldi ma ei tea, kas pädeb, aga koos keedukartuliga oli täiesti superluks. või siis grill-lihaga.
ühesõnaga soolane roog ikka.