Uskuge või mitte, aga ricottat ei olnud ma seni proovinud. Või noh, äkki keegi pani kuskile pirukasse ja siis niimoodi juhuslikult. Mitte, et mul midagi ricotta vastu oleks olnud, aga ostnud seni ka polnud. Kuni tänaseni, kui Pille blogist leidsin toidu, mis suisa kutsus end tegema, eriti kuna veel mul lehtpeet peenral vohab. Ja turult saingi ricottat ja tegin selle toreda ampsu valmis ja no ülitšill, väga maitsev, kerge ja mõnus. Mu uus lemmik.
Ossa, ma pean tulema teile lehtpeeti noolima! Ricotta on hea, näiteks lasanje sees isegi suurepärane.
Mulle ka meeldib ricotta, kevadel avastasin seoses ühe rabarberikoogi retseptiga.
Anu, kas proovisid nii soojast peast kui ka jahtunult? Mulle just meeldib, et saad ühe hoobiga kaks eri rooga. Alustuseks selline soe köögiviljavorm ja siis jahtunult peen köögiviljakanapee 😉
Pille, proovisin küll. Täiesti universaalne toit 🙂
Pingback: Toiduelamused aastal 2011 « Rohesilmne Maailm
Pingback: Hooaeg 2015 | Hiiuaed