RSS-voog

Mangolassi

Posted on

Kui maitsestamata jogurt ja mangokompott (ning õige natukene pruuni suhkrut) kokkublenderdatuna annavad kokku mangolassi, siis seda me täna tegime. Me = mina ja Fel, minu blenderimees (talle väga meeldib blenderiga jahmerdada, praktiliselt iga päev teeb endale sellega mõne piima-jäätisekokteili). Mangolassi sai väga hea, olgugi, et meil oli tavaline mangokompott, mitte see East Endi püree, mis pidavat kõige parem olema. Küllap sellest ka helekollane koogel-moogeli-värvus, aga no maitse oli nii hea, et Roosi sõi mul kõik eest ära, mis on väga hea, sest tema meil teatavasti piima ei joo ja seega on uus kaltsiumiallikas igati teretulnud.

Kuna käepärast oli ka pool-ülessulanud mustikaid, siis Fel tegi lisaks

Mango-mustikalassit.

Ma enam väga ei igatsegi mahlapressi, tundub, et blendergi on majapidamises väga tõhus ning laialdast kasutust leidev kodumasin.

3 responses »

  1. Ma lisan sõbranna õpetusel veel suure sortsu vahukoort ja kardemoni enne blenderdamist – no umbe hää tuleb. ja karv läigib.

    Vasta
  2. me kajakaga ka panime kardemoni. annab hoopis uue nüansi 🙂
    aga see piima ja kaltsiumi asi on täiesti kahtlane 🙂

    Vasta
  3. Meil blender ikka huugab pidevalt, igasugu piimakokteilid on menukid. Kreemja konsistentsi saamiseks piisab täiesti ühest-kahest banaanist, rannahooaega silmas pidades ei olegi tingimata jäätist-vahukoort vaja (khm-khm, eks ole).

    Vasta

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: