Vaatasin ükspäev Manni pilte ja kuna ma olen suur kanapugusõber, intrigeeris enim see pilt. Ja tekkis ka isu uutmoodi pugutoidu järele. Niiet nagu juba eelmises postituses rääkisin nädalavahetuse plaanist üks pugusegu valmis meisterdada, siis valmis tema sai ja maitses mõnusalt. Kõigepealt tegin sibulamoosi Nami retsepti järgi, koguseid pisut vähendades; lisasin sortsu sojakastet ning sortsu tšillikastet, hautasin veel pisut madalal tulel ja väga särts moos sai. Keedetud kanapugude lihasemad osad lõikusin sinna sisse, kõõluseosad pistsin niisama nahka, segasin ära ja valmis tema oligi. Jäi oluliselt mahedam kui moos, seega teinekord võib isegi julgema käega moosile tšillikastet lisada või koguni tšillikauna või -maitseainet lisada. Küllap samamoodi kui uues Mardi tänava Hiinakas need ei maitse, sest Manni meelest on sinna mingit erilist maitseainet lisatud. Niiet seniks kuni Mardi tänavale jõuan, lepin endatehtud puguseguga 🙂
Siin ta on:
Tšilli- ja sojalisandiga sibulamoos:
ma pole kunagi pugu söönud. Erilist kirge ei teki ka :). Küll aga on Manni juures käimisest saati sibulamoos täiega kirg. Ma olen ka mitu korda teinud, kuigi üksi siin söön seda paraku.