Kuna jõulukeeks söödi juba 24ndal ära, oli vaja eilseks midagi muud välja mõelda. Valik oli pehme piparkoogi ja pavlova vahel ja langes viimase kasuks. Kuna meid oli 6 täiskasvanut ja polnud teada, kas lapsed pavlovat söövad, otsustasin pisikeste pätsikeste kasuks, mida mahtus plaadile täpselt 6, mune oli 4. Seega vähendasin retseptis (Nami-Nami kokaraamatus on pavlova tegemiseks antud retept 8-le munale) koguseid poole võrra ja küpsetusaeg oli tunnike. Esimene kord, kui midagi ei murenenud! Kreemiks vahustasin suhkruga paki vahukoort, lisasin pisut maasika toormoosi ja pool pakki Philadelphia toorjuustu. Peale granaatõuna seemneid ja … jube hea sai 😀
kusjuures mind näiteks see murenemine üldse ei sega, see on nii loomulik ja toob just pavlova iseloomu välja-õrn ja rabedakooreline:)
olen ka viimasel ajal teinud pisikesi, lihtsam serveerida.On ikka üks hea asi välja mõeldud, see pavlova.