RSS-voog

Kiidetud olgu

Posted on

… Triibik, kes andis mulle raamatu nimega Granaatõunasupp (nagu näha, siis ka soodushinnaga hetkel) ja ütles, et see on täitsa tore raamat. Ma olen hetkel 2 peatükki sellest läbi lugenud ja mulle väga meeldib! Tõlkija on ka tuttav 🙂 . Raamat enamvähem algab dolmade retseptiga, mida ma nüüd kohe sügelen järgi proovima, kuna kõiksugu värskeid asju hetkel veel peenral leidub peale estragoni, aga äkki seda ka kuskilt saab. Või siis on variant kuivatatud ürte leotada, nagu nad seal raamatus ka soovitavad. Tahaks kohe maitsta, mis maigu annab hakklihatäidisele nt. piparmünt. Ja raamat ise on ka väga põnev. Nüüd ootan Roosi lõunauinaku aega, sest ilm on lugemiseks ideaalne 🙂

6 responses »

  1. Ära hakka!
    Piparmünt hakkliha-riisitäidisele on super!
    Värsketest tomatitest balsamico-äädikaga tehtud soust peale ja.

    Üleüldse, peaks ise ka kaema, kas viinamarjal sellise tuulega veel mõni leht ka küljes on.

    ieska läks küll dolmadeseid tegema, põrgu klimbisupp

    Vasta
  2. aga klimbisupp on ka hää 🙂 kusjuures seal raamaturetseptis oli dolmade tegemiseks kirjas konserveeritud viinapuulehed. selveris ma vist ükskord nägin sellist purki. samas meenub, et ämmal kah kasvuhoones viinapuu kasvab.

    Vasta
  3. Ma sõin just paar n’dalat tagasi elus esimest korda dolmasid ja minu melest oli neis ka piparmünt sees.Aga olid head asjad küll, tühja sest täidisest, mulle maisesidki just lehed. Huvitav, kas metsviinapuu ei kõlba? selle tulevad ka sel suvel täitsa sinised marjad peale.

    Vasta
  4. enne oleks mõistlik konserveerida jah, muidu keedad neid moosiks pärast. aga raamatut loeks, ma forsseeriks isegi praegusel kellaajal mõnd poodi.

    Vasta
  5. ma olen siis järjekorras raamatule. a münt ja lammas või münt ja tomat on toredad küll. me eile tegime lambalihaga dolmasid, mõõõõnus, ruigamapanevalt.

    Vasta

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: