RSS-voog

Pühapäevane Pavlova

Posted on

Muidu Pavlova nagu Pavlova ikka, ainult et kamakreemiga! Kreemi retsept A.Arro Sepamaa talu 2. raamatus. Ja kuna seapraad ootas ahjuminemist, siis tuli koogikesel ahjust lahkuda ja plaadi peal rätiku all jahtuda. Murenes minu meelest vähem kui ahjus jahtudes.

9 responses »

  1. granaatõunaseemned näevad juba täitsa ilusad punased välja.

    Vasta
  2. pole viga jah. ma söön neid päris palju viimasel ajal, kuidagi meeldima on hakanud see nokkimine. lastele ka maitsevad.

    Vasta
  3. mul on söömiseks see tehnika, et lõikan neljaks viiluks ja siis kohe suhu. oh, lähengi võtan uue ette.

    Vasta
  4. a me ostsime nõmme turult vaarikamahla – 40.- liiter. no raip, kui hea. ja ise ei olegi mõtet teha, kuna kilo marju maksis 80.- suvel 🙂 seda mahla aga paned nagu siirupit törts klaasi sisse ja vett peale nagu morssi.

    Vasta
  5. mina korjasin ämma õuelt vaarikaid ja tegin mahla 😀

    Vasta
  6. meil lapsed armastavad vaarikaid toorest peast, mahla tegemiseks ei jää suurt midagi üle.

    Vasta
  7. aga kook on sul aus. ma pean ka juguse kokku võtma ja uuesti proovima. viimati sai ahi liiga kuum ja kook liiga pruun 😉
    oled ikka tubli pereema. küpsetad ja kood. nagu muiste

    Vasta
  8. jeever, ma juba neli aastat võtan hoogu, et pavlovat teha.. kamakreem kõlab hästi..

    Vasta
  9. Ilmatu ilus pavlova! Ma ennejõulu keerasin ühe pavlova tuksi ja nüüd pole solvumisest üle saanud 😀 ja uut tegema asunud, aga Sinu oma inspireerib!

    Vasta

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: