RSS-voog

Ebaküdoonia siirup

Posted on

Tänu eelpool kiidetud raamatule Sahver olen ma teinud veinipudelitäie ülimaitsvat siirupit – ja see on alles esimene ports – ebaküdooniaid on põõsa küljes veel küll. Ma olen ülirahul, et selle retsepti otsa komistasin – varem nagu polegi osanud ebaküdooniatega midagi mõistlikku pihta hakata.

4 responses »

  1. Anukene kas oled nõus ebaküdoonia siirupi retsepti siia üles panema? Mul ka on hulga ebaküdooniaid ja nii hää meelega teeks!

    Vasta
  2. põhimõte on see, et l’igud tükkideks, kallad kuuma vee peale, hoiad 24 h ja keedad siirupiks, 100g suhkrut liitri vee kohta. ja siis teed neist tükkidest teise korra veel, jääb lahjem siirup.

    Vasta
  3. et siis tükid kurnad ennem ikka välja kui keetma hakkad 🙂

    Vasta

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: