See kook on olnud me pere selle rabarberihooaja lemmik.
200g margariini+kl-1,5 kl suhkrut sulatada, lisada 2 kl jahu ja 2 kl koogijahu ning 4 muna ja kl piima (võib ka veidi rohkem törtsata), + umbes liiter marju (me oleme teinud rabarberi ja mustikaga ning tikritega) ja siis küpsetada, 200 kraadi juures nii tunnike või veidi vähem, kuidas tundub. Pealt võiks hakata nagu pruunikaks minema.
Selge.Tänud. Eestis proovin teha. Triinuema kook tuli ka mõnus.
Mina avastasin labaselt lihtsa variandi, mida ilmselt on sadades eesti peredes harrastatud, kuid meil veel mitte: vana hea Vilma koogipulber, vesi, sorts õli, ja rabarbritükid v marjad sisse segada. Väga maitsev tuli. Iseäranis mõnna oli isegi teisel päeval. Ja nii kerge teha…