RSS-voog

Hüva roog

Posted on

Katsetasin eile teha seda pastarooga, mida lõunamaal majapererahvas pakkus. Panin panni tulele, õlis praadisin sibulat, küüslauku ja tšillikauna, lisasin valget veini ja tomatit, pipart, siis pasta ja loorberilehe ja lõpuks mereannid. Soola muidugi ka ja tomatipastat surasin pisut. Tšillit oleks võinud isegi rohkem olla. 

“Magustoiduks” tegin hiidkrevette, aga järgmisel korral enam seda viga ei tee, et koorimata krevette kasutan. 

3 responses »

  1. A kust neid hiidkrevette osta saab? Ja kuidas neid valmistatakse? Ma arvan ,et mulle hirmsasti maitseksid need.

    Vasta
  2. neid müüakse tavaliselt suuremates poodides, nt Tallinnas Hyperrimis, Stockmannis ja ka Järve Selveris külmutatud kalatoodete letis. olenevalt paki suurusest maksavad kuni 270.-
    http://www.nami-nami.ee/foorum/viewtopic.php?id=1379 – seal on täpsemalt kirjutatud ja mina olen teinud seda karamelliseeritud vietnami varianti, aga võib ka nt osta poest suvalist magusat tšillikastet ja pannil lihtsalt sellega üle valada, olenevalt, kui krehvtist tahad.
    võib ka teha nii, et praed oliivõlis sibulat, küüslauku (või ainult sibulat või ainult küüslauku), soovi korral ka tšillikauna, lisada valget veini, kuumutada paar minutit ja krevette ka paar minutit praadida, maitsestada soola-pipraga ja ongi valma. aga mulle meeldib magus variant, kui suhkrusiirupit v mett kah lisada.

    Vasta
  3. maZa kiidab kokka. väga häää oli 🙂

    Vasta

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: