Selline tema jäi. Peab ütlema, et tõesti väga hea! Järgmisel korral panen pisut värsket tšillipipart kah sisse. Siis jääb krehvtisem. Retsept nagu öeldud värskes Eesti Naises, fenkoli jätsin välja.
Selline tema jäi. Peab ütlema, et tõesti väga hea! Järgmisel korral panen pisut värsket tšillipipart kah sisse. Siis jääb krehvtisem. Retsept nagu öeldud värskes Eesti Naises, fenkoli jätsin välja.
vääga isuäratav. Äkki jagad retsepti? Mul on täielik nõrkus soolaste pirukate järele. Tahaks kohe proovida.
ma lühidalt 🙂 muretaigen põhjaks, mätsida vormi ja lasta pool tundi külmikus seista; praadida võis austerservikud, 2 küüslauguküünt ja fenkoliribasid, panna taignale ja peale veidi rosmariini, siis tomatipoolikud (nende alla omakorda basiilikulehti), soola, pipart, 100 g riivjuustu ning 3 munast, 2 dl piimast ja 100 g sulatatud juustust segu peale kallata. 200 kraadi juures küpsetada 35-45 min.
aitäh. Retsepti järgi veelgi isuäratavam. Uues kodus esimene toit saab olema 🙂
Nämma!!! Mulle tundub se kj elu praegu igatahes hirmus raske, tahaks vaid süüa ja ikka neid rammusamaid palakesi 😉
noh, kui ma teaks, palju see pirukas punkte sisaldab… muretainast oleks võinud pisut vähem küll olla, aga ma korraliku inimesena ei hakanud ülejääki ära viskama vaid tegin mõnusa paksu põhja 🙂 juust muidugi annab palju punne. aga tomat ja seened selle eest eriti mitte.
aga tubli oled, Sirliiz, et end kokku võtsid 🙂 ma võtan juba üsna mitu kuud 🙂