RSS-voog

Pavlova

Posted on

…läks ahju. Tundub, et üsna valge on esialgu. Olen väga põnevil!!!

jatkuu…

krt, mureneb! misasja… nii ei tohi! Muidu on enamvähem ilusat värvi, aga ei tohiks ju mureneda…

jatkuu…

nii, uurisin asju ja tundub, et Kaja on sama probleemi all kannatanud – esimene Pavlova murenes. Teise tegi ta nii, et 150 kraadi juures pool tundi ja 100kraadi kah pool tundi. Ma ju lajatasin ikka 170 kohe ja keerasin siis 135 peale. Esimene vasikas läheb aia taha. Aga küll ma ta ikka valmis teen. Praegu veel jahtub ja ootab õhtut.

ja nüüd seesamune tort ongi otsas. Naabrinaised olid vaimustunud, et ei grammigi jahu! Olgugi, et lapsed pidasid külmikus maasikatele salajahti ja tordi peale õnnestus mul päästa täpselt 2. Uskumatu!!! Aga hea ja lahe oli küll. 

12 responses »

  1. see oli see koht, et ahi sooja 170 peale, ja siis kui kook ahju läind kohe 150 peale. a see väike murenemine õnneks maitset muuda.
    krt, meil pole täna kodus ampsugi magusat, kõik nii pagana tervislik.

    Vasta
  2. just nii ma tegingi. aga mitte 150 vaid 135-140 peale. äkki jäi siis hoopiks väheks või?

    Vasta
  3. mul oli alul mingi 30 mintsa 150 ja siis 30 mintsa 130 peal ja pärast jahtus paar tundi ahjus, esimesel korral isegi terve öö

    Vasta
  4. aga ahjuuks oli kinni või? ma nagu retseptist lugesin, et uks tuleb irvakile teha, äkki see on viga… mul tegelt ikka päris valge kah pole, siuke beežikas pigem. järelikult oli liiga kuum ahi.

    Vasta
  5. ma tegin ukse iravkile nii tunni möödudes. alul ma ei julenud.

    Vasta
  6. no selge, selles siis vist point ongi!

    Vasta
  7. tore, et me kirjavahetuse siin maha pidasime, mitte msn’s:)

    Vasta
  8. mina olin täna ausalt msnis online, ja mu msn ei võimalda offline jutustamist 🙂

    Vasta
  9. loodetavasti olid suured maasikad:)

    Vasta
  10. kas liiga magus ei olnud? Mul just see häda, et sai liiga magus kuigi ma panin tunduvalt vähem suhrut kui retseptis.

    Vasta
  11. ma panin kolmveerand tassi suhkrut ja täitsa ok oli. katte tegin pakist vahukoorest ja poolest pakist philadelphia light toorjuustust.

    Vasta
  12. Tore jah, et te selle vestluse Maarjaga siin maha pidasite. Ma ikka loen neid Pavlova-jutte igas teises blogis ja vaatan ahvatlevaid pilte. See on nagu täitsa kummaline, kuidas see Pavlova nii ahvatlev tundub, sest ma ikka pidevalt tuletan endale meelde, et ma ei armasta beseed ja ma arvatavasti ei sööks seda kooki, aga ikka on jube kihk teha:) Et ma sellest koogist ka siis ei teadnud, kui ahjutäite viisi beseed küpsetasin, creme bruleest ülejäänud munavalgetest. Igatahes olen ma sellest koogist nüüdseks niipalju lugenud ja nippe kõrva taha pannud, et kui ma kunagi selle teo ikka ette peaks võtma, siis peaks sellest küll ideaalne kook saama, ei mingit murenemist:)))

    Vasta

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: