RSS-voog

Menüü ülevaade

Posted on

p2160012.jpgp2150007.jpg

Tänahommikune menüü: ahjupannkoogirull ja porgandikook. Viimane oli Nami-Namist ja Tullia tegi teda ka, kuigi ilma kohupiimakatteta. Tänaseks oli kohupiimakate mõnusalt pragunenud väljanägemisega, maitses aga endiselt hästi. Lõpetuseks ehk õhtusöögiks kerge kanasalat keedukana, riisinuudlite, ananassitükkide, värske kurgi ja sutsukese purustatud tomatikonserviga, jube mõnus.

P.S. Mina ei tea, miks see nii on, aga pildid tulevad full size kujul ikkagi poolikud, st. parem serv nagu lõigatakse ära ja jääb mulje, et ma ei oska fokusseerida eriti. Thumbnail mulle jällegi ei meeldi, sest see on liiast pisike. Flickrist ma ka kahte pilti jutti ei oska ühte postitusse panna… Oh seda rasket it-keenjuse elu!

8 responses »

  1. See ahjupannkoogirull on õige ahvatlev, kuidas seda tehakse? Ja flick piltidega mul ka üks igavene jama, ei saa sealt otse linkida, sest pildid tulevad imelkult kokkusurutud ja kudagi säbrulised. Ma teen viimasel ajal nii, et laen pildi arvutist ja selle alla peidan lingi flickeri pildiga 😉

    Vasta
  2. Avastsin, et pildi õige lingi saab kätte kui vajutad paremat hiireklahvi ja siis properties (seal on mingi pikk joru, mis lõppeb …jpg – kopid selle ja peaks normaalne pilt tulema)

    Vasta
  3. see rull mulle meeldib.

    a kui ma tulen, paneme koos flickrist, sest see seletus tuleb naa pikk.

    Vasta
  4. retsept (mille ma sain ühe Isetegija blogist, aga kes see täpselt oli, no mitte ei mäleta) on selline:
    Põhi:
    2 1/2 dl jahu
    1 tl soola
    2 küüslauguküünt
    3 muna
    50 g võid
    6 dl piima
    Täidis:
    1 porru
    2 spl õli
    150 g riivjuustu
    200 g sinki (kasutan pitsakatet)
    1 punane paprika
    sidrunipipart
    Sega jahu, sool ja pool piimast ühtlaseks taignaks. Lisa ülejäänud piim, purustatud küüslauguküüned, munad ja sulatatud või. Vala taigen küpsetuspaberiga kaetud pannile ja küpseta 200 kraadises ahjus 30 min. Kummuta valmis põhi teisee küpsetuspaberile ja lase jahtuda. Jahtumise ajal valmista täidis. Viiluta porru, prae õlis pehmeks. Lisa ribadeks lõigatud sink ja paprika. Jätka kuumutamist u 5 minutit. Maitsesta sidrunpipraga. Kalla segu koogipõhjale ja puista üle riivitud juustuga. Enne serveerimist kuumuta 200 kraadises ahjus paar minutit.
    Ma ise panin vahele ainult paprikat, sinki ja juustu. Ja ma ei kuumutanud neid ega praadinud.

    Vasta
  5. ma ei saa aru miks need rullid mulle nii keerulised tunduvad……

    Vasta
  6. ütleme nii, et isegi mulle tundus see üsna labane tegu 😉 ma keerasin kohe sealsamas paberil rulli ega mässanud liigselt

    Vasta
  7. seda me veel vaatame:)

    Vasta
  8. jummel Anu, sa oled tragi kokkaja, porgandikook kah paistab pildi päält mahlane! Mis siis veel pannakarullist kõnelda.

    Vasta

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: